Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Pessebre Vivent Parlat de Les Gunyoles ha iniciat les seves representacions

Ja fa tres anys que el Pessebre Vivent Parlat de Les Gunyoles ofereix un tast de les seves representacions a Vilafranca.

Es tracta d’un acord amb l’associació de comerciants i professionals Centre Vila com a activitat de dinamització al centre. Aquest any, aprofitant la fira del gall, també hi havia una representació al carrer Sant Julià, de camí des del centre fins al recinte firal.
Aquestes representacions a la capital de l’Alt Penedès són una bona manera de fer publicitat del Pessebre Vivent Parlat de Les Gunyoles, una tradició que enguany fa 40 anys i que vincula tot el poble cada Nadal.

Les representacions a Vilafranca van tenir lloc al camí del vi, al Palau Baltà, al Vinseum i a les escales de Santa Maria. Entre les actrius que van participar en aquestes representacions hi havia les pastores Alba, Berta i Júlia, que ens explicaven per què formen part del Pessebre Vivent Parlat de Les Gunyoles.

El Pessebre Vivent Parlat de Les Gunyoles ha iniciat ja les seves representacions aquest diumenge a la tarda en el seu entorn natural. Les properes actuacions seran els dies 25 i 26 de desembre, de sis a dos quarts de vuit del vespre. I, al gener, els dies 1 i 8 a la mateixa hora i el dia 15 a partir de dos quarts de set i fins dos quarts de vuit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: