Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV ofereix un programa especial amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat

El 1985, Nacions Unides va declarar el 5 de desembre com a Dia Internacional del Voluntariat per Desenvolupament Econòmic i Social.

A partir d’aquest any, el 5 de desembre és el dia que es reconeix i dona visibilitat a l’acció voluntària que duen a terme moltes persones i entitats d’arreu del món.

Per commemorar el Dia Internacional del Voluntariat la programació de Penedès TV ofereix aquest cap de setmana un programa especial.

Es tracta d’una tertúlia amb voluntaris de diverses entitats de la vila, que anirà acompanyada de l’emissió d’un reportatge que mostra la gran diversitat del moviment associatiu que té Vilafranca.

A partir del  passi del vídeo d´esperit voluntari fet amb un recull de reportatges emesos a Penedès TV,  voluntaris i voluntàries tertulians  parlen de la participació als projectes i de com viuen el fet voluntari.

Els participants a la tertúlia són la voluntària del Rebost Solidari, Soledat Guardiola, la voluntària d´Univers Penedès, Marina Vizcaya, la voluntària CARITAS, Carme Pàmies, la voluntària En veu Alta, Àngels Soler, la voluntària Creu Roja, Teresa Bonastre, la voluntària d ADAP, Núria Soler i la tècnica municipal de l’oficina del voluntariat, Montse Mestre.

El programa d’una hora de durada, s’emet aquest diumenge a les onze de la nit, i es repetirà el dilluns 5 de desembre, Dia Internacional del Voluntariat, a les 11 del matí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: