Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nova York i Lapònia destinacions habituals per aquestes dates de Nadal, també des del Penedès

En aquestes dates, a banda de viatjar, es regalen també viatges ja de cara a l’estiu.

Aquestes dates de final d’any són també propícies als viatges, sobre tot amb algunes destinacions que podríem considerar habituals a nivell general, i que també ho són per els penedesencs. En aquest sentit, destinacions com Nova York per celebrar el cap d’any, o Finlàndia i més concretament Lapònia per anar a veure el pare Noël serien demandes habituals com explica des de Viatges Índic en Jordi Mañé.
Des de Panda Viatges, la directora de l’oficina a Vilafranca, Cristina Almirall, comentava que ells havien trobat dues situacions en la gent que els feia demandes en aquestes dates. Unes són les persones que volen viatjar en aquestes festes; però altres eren les que volien regalar un viatge en aquest cas ja de cara a l’estiu.
En el cas d’Índic, normalment han estat destinacions en el cas de la llarga distància al sud-est asiàtic; i en les demandes de viatges de menys durada a capitals europees i turisme interior.
El més habitual és que les persones amb ganes de viatges facin les seves reserves cada cop amb més antelació, també per el fet de poder triar hotels o destinacions amb més tranquil·litat.
Almirall comenta també que ja han començat a fer reserves de cara al 2017, i en el seu cas amb força demandes per viatges a l’Àfrica.
També Mañé explica que han rebut consultes i demandes per viatges de llarga distància, com per exemple a Nova Zelanda.
En ambdós casos però la constatació és que en aquestes dates s’aprofita per viatjar, no tants dies com es podria fer a l’estiu; però amb algunes destinacions habituals que no passen de moda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: