Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El nadal al barri de Sant Julià comença amb l’arribada del tió i acaba amb el patge reial

Entre el 13 de desembre i el 4 de gener es durant a terme diferents activitats al barri de Sant Julià per celebrar les festes de Nadal.

Les festes nadalenques arriben al barri de Sant Julià aquest proper dimarts 13 de desembre amb una cercavila que començarà a 2/4 de 5 de la tarda a l’escola Baltà Elias i que servirà per que arribi el tió. A partir de 2/4 de 6 de la tarda al local de l’Associació de Veïns hi haurà taller de manualitats nadalenques.
Divendres 16 de gener a la sala Jaume Palau es farà també a partir de les 5 de la tarda un taller de manualitats. Dissabte 17, a les 7 de la tarda s’inaugurarà l’exposició “Cucades de color”; i el diumenge dia 18 en el marc de la Fira del Gall el parc de Sant Julià acollirà la vintena Mostra de Bestiari Festiu de Ploma, amb la participació de l’Àliga de Sant Julià. Serà a partir de 2/4 d’11 del matí.
Divendres 23 de desembre entre les 5 i les 7 de la tarda al local de l’Associació es farà cagar el tió. I les activitats nadalenques acabaran el 4 de gener, amb un taller de manualitats i xocolatada que es farà a les 4 de la tarda al local de l’Associació; i a partir de les 5 de la tarda arribarà el patge reial que recollirà les cartes dels infants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: