Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Mercat setmanal de Santa Margarida i els Monjos compleix 25 anys

El Mercat setmanal de Santa Margarida i els Monjos compleix 25 anys

Es farà una jornada festiva i lúdica, amb diverses activitats, obsequis per els clients del mercat i sorteig de vals de compra.

El mercat dels diumenge dels Monjos està d’aniversari i ho celebrarà aquest diumenge amb una jornada festiva que inclourà activitats lúdiques infantils, accions de dinamització comercial i sorteig de premis entre els clients del mercat.
La festa és previst que comenci a les 10 del matí amb inflables i animació musical. Després les autoritats faran un passeig pel mercat, que finalitzarà a dos quarts d’una del migdia, al davant del Punt d’Informació, amb els parlaments institucionals i sorteigs.
Per les compres que es facin al mercat aquest diumenge, es rebrà un tiquet que es podrà bescanviar per una bossa commemorativa al punt d’informació, fins a exhaurir existències. Aquest mateix tiquet servirà pel sorteig de vals de compra al mercat, que es durà a terme al final del matí.
El mercat es va inaugurar l’1 de desembre de 1991, gairebé com una aventura que apostava per oferir espais de compra en diumenge, cosa gens habitual fa 25 anys, i com una eina de dinamització del teixit comercial local davant els canvis que comportava la variant de la N340 i l’eliminació del pas de vehicles pel centre de la localitat. I també, perquè pel fet de tenir el mercat els diumenge es permet que els comerços de tot el municipi puguin obrir aquest dia.
El primer any no va ser fàcil, però de mica en mica el mercat es va anar omplint de públic i en pocs anys va consolidar el model actual, amb 190 parades, algunes de les quals encara hi són des del primer dia, i una mitjana de 4.000 visitants setmanals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: