Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mazoni i Joan Colomo actuaran al quart Festival Hivernacle

La quarta edició arriba amb la idea de mantenir el format de festival de l’any passat.

El músic empordanès oferirà un repàs en acústic de la seva trajectòria amb les cançons que l’han donat a conèixer i avançarà en primícia temes del proper disc que sortirà l’any vinent. Per la seva part, Joan Colomo presentarà el seu disc “Sistema” en format trio.

Després de donar a conèixer descobriments destacats com: Ramon Mirabet, Xarim Aresté, Quart Primera, Steven Munar o Nico Roig, tot treballant amb propostes internacionals com Steve Folk, A Singer Of Songs o Peter Loveday i comptant també amb la participació d’artistes consolidats com Joan Miquel Oliver i Albert Pla, el festival Hivernacle arriba a la quarta edició el proper mes de febrer.

La quarta edició arriba amb la idea de mantenir el format de festival de l’any passat. Hi haurà un concert inaugural l’11 de febrer a la Plaça Sant Joan; la nit de festival a Cal Bolet amb Mazoni i Joan Colomo, amb entrades ja a la venda a Entradium.com i La Cultural, un altre concert de tarda a la Plaça Sant Joan i un concert vermut de cloenda al Claustre de Sant Francesc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: