Dijous, 26 de Novembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Llum del Nord ha celebrat el naixement del profeta Mohamed

La Llum del Nord ha celebrat el naixement del profeta Mohamed amb un berenar i la lectura de textos representatius.

L’Associació la Llum del Nord desenvolupa la campanya de sensibilització “La Família Feliç estima el Profeta Mohamed”. L’objectiu de la campanya és explicar la celebració religiosa del naixement del Profeta Mohamed des d’una perspectiva el màxim d’objectiva possible.

La festa tenia lloc el dilluns, dia 12, però es tracta d’una celebració familiar. Així que la Llum del Nord va preparar un acte de caire més social pel dimecres al Claustre de Sant Francesc. Van organitzar un berenar i la lectura de textos representatius sobre el profeta Mohamed per part dels nens i nenes que formen part de l’associació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: