Dilluns, 15 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A l’Alt Penedès les dades d’atur del novembre continuen sent a la baixa

A la comarca de l’Alt Penedès les xifres d’aturats del mes de novembre s’han tancat amb 6.414 persones, el que suposa 47 aturats menys que el mes d’octubre.

A Vilafranca, en canvi, es produeix un lleuger increment del nombre d’aturats respecte del mes anterior. En concret a 30 de novembre s’ha tancat amb 2.838 aturats, 12 més que a l’octubre. La reducció més important d’aturats s’ha produït als municipis de Sant Sadurní i de Gelida. A la capiral del cava hi ha el mes de novembre 525 aturats, 28 menys que a l’octubre i a Gelida són 444 aturats, 16 menys que a l’octubre. Mentre que als Monjos es manté exactament la mateixa xifra que el mes anterior, amb 486 aturats a Santa Margarida i els Monjo, el mes de novembre.

Si s’observen les dades d’aquest mes de novembre de 2016 amb les del mateix mes de l’any passat es pot comprovar també una millora substancial de les dades d’aturats. Al novembre del 2015 hi havia 7.431 aturats a l’Alt Penedès, és a dir que l’atur s’ha reduït en 1.017 persones en un any, mentre que a Vilafranca s’ha passat dels 3.220 aturats l’any passat als 2.838 actuals, és a dir 382 persones menys a les llistes de l’atur.

D’altra banda el nombre de persones en atur registrades a les oficines de treball del conjunt de Catalunya s’ha situat en 462.979, el que significa un augment de 4.573 persones respecte del mes d’octubre, i una baixada de 58.681 persones en comparació amb el mes de novembre de l’any passat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: