Dilluns, 4 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Gelida aprova un pressupost consolidat de 7,1 milions d’euros per a l’any 2017

L’equip de govern de PSC i ICV van votar-hi a favor, també el grup de CDC. ERC va votar-hi en contra i la regidora de la CUP no va assistir al ple.

El Ple de Gelida ha aprovat el pressupost per el proper any amb els vots favorables de l’equip de govern (PSC i ICV) i el grup municipal de CDC. Amb l’absència de la regidora de la CUP, el grup municipal d’ERC va votar-hi en contra.
El pressupost consolidat és de 7.193.296 euros, amb una variació a l’alça de gairebé un 9% respecte l’anterior. El pressupost de l’Ajuntament és de 6.937.746 euros, amb un increment de més del 9%. El del Patronat d’Esports és de 474.000 euros i el de Ràdio Gelida de 26.050 euros.
En el capítol de despeses, les partides han intentat ajustar-se un any més, en funció dels preus de mercat, i dins d’uns marges d’austeritat i d’optimització dels recursos. Les partides de serveis socials i educació continuen essent prioritàries dins de l’acció del govern municipal, si bé també es vol posar de manifest el manteniment dels espais públics i la dinamització del municipi.
El capítol d’inversions contempla les obres d’adequació de l’aparcament de l’estació de RENFE, la renovació dels vestidors de la piscina i l’arranjament de vies urbanes. Aquestes obres compten amb una subvenció de la Diputació, fruit del conveni de les Meses de Concertació.
Des del govern municipal és considera que és un pressupost ambiciós ja que que malgrat la crisi i els deutes d’altres administracions amb l’Ajuntament, es mantenen tots els serveis que es venen prestant, amb o sense competències, amb o sense recursos externs i es continua fent front de manera responsable i puntual als seus compromisos de pagament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: