Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La inauguració de la Fira del Gall passarà pel Camí del Vi

La inauguració de la Fira del Gall, dissabte al matí, amb l’acompanyament del Tomasot i la Ballarica, aquest any passarà també pel Camí del Vi.

Coincidint amb la tradicional Fira del Gall de Vilafranca, que se celebra aquest cap de setmana, l’organització fomenta el Camí del Vi com el pas de vianants natural per connectar el Centre amb el recinte firal.

Així, des de diferents indrets del Centre de Vilafranca es podran trobar petjades de galls i pollets que conduiran els visitants per aquest recorregut que arriba al parc de Sant Julià pels carrers de Sant Julià i d’Oriol. La inauguració de la Fira del Gall, dissabte al matí, amb l’acompanyament del Tomasot i la Ballarica, aquest any passarà també pel Camí del Vi. Alguns dels actes complementaris que s’hi ha organitzat són la representació de la primera escena del pessebre vivent de Les Gunyoles, dissabte a la tarda, a partir de les cinc. Més tard, a un quart de set i a les set, hi haurà el conte per a infants “Per Nadal, contes de corral”, a càrrec de la conta-contes Mònica Torra, també al carrer Sant Julià, en el marc d’una curiosa escenificació.

D’altra banda, durant tot el cap de setmana de Fira del Gall, hi haurà parades del Mercat d’artesania, brocanters i pintors al carrer Oriol, així com un carrusel ecològic impulsat per pedals.
Aquestes activitats suposaran afectacions al trànsit de vehicles dels carrers de Sant Julià i Oriol.

Així, el dissabte, de vuit del matí a nou del vespre, i diumenge, de nou del matí a quatre de la tarda, el carrer de Sant Julià quedarà tallat a l’alçada dels carrers de Sant Fèlix i Sant Antoni, i només hi podran accedir els vehicles dels veïnat. El carrer Oriol també quedarà totalment tallat a la circulació de vehicles durant l’horari de funcionament de la fira.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: