Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ignasi Blanca presentarà ‘Instants’, el llibre d’imatges de la festa major, a L’Odissea

La presentació d’’Instants’ tindrà lloc el dilluns 2 de gener, a les vuit del vespre, a la llibreria l’Odissea.

Després d’una campanya de micromecenatge que va concloure amb èxit i amb el suport dels Administradors de la Festa Major i l’Ajuntament de Vilafranca, el llibre de fotografies acaba de sortir publicat. Ha estat pensat i coordinat pel fotògraf Ignasi Blanca, i compta amb la col·laboració d’altres fotògrafs penedesencs.

La presentació d’’Instants’ tindrà lloc el dilluns 2 de gener, a les vuit del vespre, a la llibreria l’Odissea. Des d’una estona abans, els mecenes que van participar en el micromecenatge podran recollir les seves recompenses.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: