Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Flyhard porta Sunday Morning, de Carol López, aquest diumenge al teatre Cal Bolet

‘Sunday Morning’ és una producció de la Flyhard.

‘Sunday Morning’ és una mostra més de la destresa que té la dramaturga per mesclar la comèdia romàntica i el thriller. L’obra gira al voltant dels misteriosos assassinats que algú comet els diumenges al matí i està protagonitzada per Nausicaa Bonnín, Isak Férriz i Sergio Matamala.

L’Ajuntament de Vilafranca ha signat un acord de col·laboració amb la productora teatral per treballar conjuntament amb el teatre Cal Bolet la dinamització de la producció i la creació teatral, el treball conjunt i participatiu amb les escoles i entitats vinculades amb el teatre i l’aprofundiment en la recerca de nous públics, posant especial interès en atraure el sector jove al teatre. Es pretén, també, enfortir els vincles entre la productora, d’arrels vilafranquines i un teatre que els és propi.
Aquests col·laboració s’inicia amb la voluntat de la Sala Flyhard de donar forma a les seves produccions adaptant-les al format escènic de Cal Bolet i preparant-les així per girar arreu de Catalunya. D’aquesta manera el públic vilafranquí i penedesenc gaudirà, durant dues temporades, d’ obres que la Flyhard vol girar fora de la seva sala.

Emmarcat en aquest acord de col·laboració la productora Flyhard va fer una estada tècnica al Teatre Cal Bolet per preparar la gira de Sunday Morning arreu de Catalunya, els dies 1 i 2 de novembre passat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: