Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fira de Santa Llúcia de Vilafranca ha harmonitzat bona part de les seves parades

Vilafranca celebra des del divendres passat una nova edició de la Fira de Santa Llúcia, un aparador d’articles nadalencs i guarniments de Nadal que posa l’accent en els productes d’artesania.

La fira es completa amb un seguit d’activitats com ara actuacions musicals i tallers infantils. Les parades s’ubiquen a la Rambla de Nostra Senyora, i ofereixen productes de tot tipus, des de figuretes de pessebre fins a ornaments de la llar.

La fira es dinamitza des de l’àrea de promoció econòmica i de la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Vilafranca. El regidor, Raimon Gusi, assenyala el treball per la millora de la imatge que s’ha fet en els darrers anys.

L’objectiu és donar una oferta que es vinculi a l’activitat festiva de Nadal amb la dinamització econòmica de la ciutat, i des de fa ja alguns anys, s’ubica a la Rambla de Nostra Senyora, un lloc que es considera idoni.

La Fira de Santa Llúcia ofereix parades d’ornamentació nadalenca floral, tions, figures pel pessebre, tot tipus d’ornaments, artesania amb joguines de fusta, bijuteria, ceràmica, ganxet i artesania alimentària.

La Fira de Santa Llúcia tindrà lloc fins al 22 de desembre a la rambla Nostra Senyora, amb 17 parades. Les diverses parades de la fira s’ubiquen a la Rambla de Nostra Senyora i el seu horari és de 10 del matí a vuit del vespre .

També s’ofereixen tallers de manualitats adreçat a infants a partir de 4 anys i durant tots els dies de la fira s’oferiran concerts.

Per exemple aquest divendres anaven a càrrec d’alumnes de l’ Escola de Música Aula Quatre.  Aquest dilluns serà el torn  de l’Orquestra i Ministrers xics de  l ‘Escola Municipal de Música Mª Dolors Calvet i el dimecres de la formació de violins de l’Escola de música Aula Quatre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: