Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A la Fira del Gall de Vilafranca es farà una flashmob solidària amb La Marató de TV3

El proper dissabte 17 de desembre, a les sis de la tarda, tindrà lloc al recinte de la Fira del Gall la realització d’una flashmob solidària amb La Marató de TV3.

A dos quarts de sis  es convoca a totes les persones participants, a l’adquisició de la polsera fluorescent necessària per participar a la flashmob. L’aportació serà d’1€ per persona participant.

Per participar de la flashmob Activa’t per La Marató no cal inscripció prèvia. Només és necessària l’adquisició de la polsera fluorescent i la preparació prèvia de la coreografia, que es pot seguir en el tutorial penjat a youtube.

https://youtu.be/C8DjwFGKEyk

Tothom pot assajar des de casa, no hi hauran assajos programats, però el dia 17, les autores de la coreografia de la flashmob ballaran d’alt d’un empostissat perquè tothom les pugui seguir.

La flashmob és oberta a totes les persones que ho vulguin, ja que s’entén com una activitat inclusiva, buscant el major nombre de persones participants. La convocatòria la fa el grup Activa’t, Tu Pots! dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilafranca, amb la col·laboració de l’Associació Temps de Dansa de Vilobí, que ha realitzat la coreografia, i de la Fundació Mas Albornà i la Fundació l’Espiga que han confirmat la seva participació.

La finalitat de l’activitat és recaptar diners per a La Marató de TV3, i alhora afavorir la participació en una mateixa activitat de  persones amb  diferents capacitats, ballant totes juntes amb un mateix objectiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: