Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Falcons preparen una figura inèdita per l’actuació del 57è aniversari

Aquest proper dijous, 8 de desembre, culminaran els actes de l’aniversari dels Falcons amb la tradicional actuació de Falcons i ExFalcons.

El president de la colla, Ton Carbó, ens avançava el dia del pregó, algunes de les activitats que deparen els actes de l’aniversari.

Per exemple la celebració de la 25ena edició del Rally dels Falcons que tindrà lloc aquest dimarts, 6 de desembre.

Són 35 els cotxes que participaran al Rally, que ha cobert totes les places disponibles. D’altra banda l’acte que clou l’aniversari és l’actuació al Casal, que com cada any aportarà algunes sorpreses. La més especial serà una construcció inèdita, el Ventall de 5 pisos.

Enguany, però, els assajos no han garantit l’escala d’11 i no es portarà al Casal. L’objectiu inicial serà plantar dues escales de 9 simultànies, i si no hi ha prou gent, es farà l’escala de 10.

L’activitat del dijous començarà a les 12 del migdia amb la sortida en cercavila des del Casal. L’encesa de la tronada a la rambla de Nostra Senyora i finalment l’actuació a dins del Casal. Per finalitzar al local dels falcons se celebrarà el dinar del 57è aniversari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: