Dijous, 30 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Essència de Gospel oferirà dissabte a Sant Pere Molanta el concert de Nadal de l’Alt Penedès

Amb la complicitat d’un ajuntament, cada any el Consell Comarcal de l’Alt Penedès promou un concert de Nadal protagonitzat per alguna de les formacions musicals de la comarca.

Un dels criteris que se segueixen és que el grup que oferirà el concert actuï fora del seu municipi. El municipi d’acollida aquest Nadal és Olèrdola, el grup “Essència de Gospel” i la data, aquest dissabte.
La cita amb aquest concert de Nadal és a les 7 de la tarda, al Casal Molantenc. Essència de Gospel el formen 19 cantaires, acompanyats de bateria i pianista. El repertori que oferiran aquest dissabte a Sant Pere Molanta transita per cançons bàsiques d’aquest gènere, passant pel gospel més contemporani, sense descuidar dos temes nadalencs al final de l’audició.

El concert de dissabte té la motivació solidària de destinar la recaptació que s’obtingui a La Marató de TV3. El preu de l’entrada és de 3 €. El concert de Nadal de l’Alt Penedès 2016 es coorganitzat pel Consell Comarcal i l’Ajuntament d’Olèrdola, amb la col·laboració de la Societat Principal-Unió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: