Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC de Sant Martí tracta de mentider al regidor Manel Romanos

Des d´ERC de Sant Martí Sarroca han respost als comentaris que el regidor Manel Romanos va publicar la setmana passada per tractar de justificar la seva decisió unilateral d’abandonar el govern.

Segons el comunicat dels republicans “només es pot definir la carta del regidor trànsfuga com un recull de mentides i inconcrecions. Per exemple quan afirma que ha estat regidor d’ERC durant 14 anys”. En concret n’ha estat 8, concretament entre el 2003 al 2011. ERC també afirma que mai en cap reunió va defensar que hagués de governar la força més votada. És més, sempre es va negar a parlar amb CIU mentre l’exalcalde Carbó formés part de CIU.

Des d’ERC manifesten que el seu és un projecte plural, compartit i que no es basa en el personalisme. Som assemblearis i les decisions les prenen entre tots. I aquest fet és el que mai va acceptar el regidor trànsfuga Romanos.

També recorden que la llei impedeix als regidors declarats trànsfugues poder participar en mocions de censura i li demanem que no enganyi a la gent dient que ell no votarà mai per l’exalcalde Carbó, ja que una abstenció amb la situació actual te el mateix resultat que un si.

Des d’ERC entenen la política com a servei a la gent, i intenten aplicar-ho, ara, des del govern. Rebutgen la mentida i la tergiversació i lamenten “que Sant Martí Sarroca hagi de patir la vergonya de tenir un regidor trànsfuga que es mou més per interessos personals que de servei als seus veïns i veïnes”.

ERC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: