Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC presenta una “carta als reis” amb les seves prioritats per Vilafranca

ERC de Vilafranca presenta una “carta als reis” amb les seves prioritats de cara al 2017 i la demanda de més diàleg a l’equip de govern.

L’equip d’Esquerra Republicana ha convocat la premsa aquest dimarts al matí davant l’ajuntament de Vilafranca per presentar la seva “carta als reis”. Els republicans, encapçalats pels seus regidors Mònica Hill, Pere Sàbat i Josep Álvarez, han explicat que, a banda del referèndum i la república, aquest 2017 voldrien una Vilafranca amb habitatge per a tothom, amb un alberg que funcioni i que pugui acollir persones refugiades i amb un equipament per a joves. També demanen una vila més “pròspera i generosa” amb feina per a tothom, una ciutat connectada amb el territori i amb mecanismes de participació ciutadana efectius i reals.
Per últim, els republicans demana una ciutat més justa on tothom tingui els mateixos drets i les mateixes oportunitats.

ERC de Vilafranca ha ideat aquesta acció de la “carta als reis” en part per posar de manifest totes les propostes que han treballat durant l’any i que no han tirat endavant. Segons els republicans, l’equip de govern no facilita el diàleg ni el debat.

Els republicans s’han compromès a continuar treballant en les seves propostes, que consideren prioritàries per a Vilafranca.

També han insistit en la necessitat de tenir una política fiscal “progressiva i redistributiva i que sancioni els pisos buits dels bancs” i uns pressupostos que facin front a l’emergència social.
Els regidors d’ERC han lliurat a tots els regidors de l’ajuntament de Vilafranca la seva carta als reis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: