Dimecres, 16 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona ha visitat El Pla del Penedès

El delegat del govern a Barcelona, Miquel Àngel Escobar, ha fet una visita institucional a El Pla, on ha mantingut una reunió de treball amb l’alcalde, Santi Soler, i diversos regidors del govern.

El Pla està compromès amb la preservació de la qualitat del seu entorn natural. A hores d’ara, el consistori pretén destinar els seus esforços a que municipi esdevingui un referent de l’enoturisme, aprofitant potencialitats locals i projectes com les iniciatives que neixen a partir del projecte del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès.
D’altra banda, Soler ha explicat al delegat algunes de les qüestions de millora de serveis del municipi, com l’arranjament del pati de l’escola del municipi, en el qual ja està treballant el Departament d’Ensenyament de la Generalitat. A més, ha traslladat a Escobar la preocupació del consistori per augmentar la freqüència de pas de l’autobús interurbà.
Aquesta visita s’inscriu en el programa de treball del delegat per conèixer directament els projectes i l’actualitat de municipis, d’entitats i d’empreses de la demarcació territorial de Barcelona.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

00:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
00:30
Parlem d'hoquei
Tertúlia d'àmbit penedesenc, amb Xavi Gonzàlez.
01:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: