Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP de Vilafranca presenta al·legacions a les ordenances fiscals

La CUP de Vilafranca presenta al·legacions a les ordenances fiscals “per fer-les més justes, ambientals i solidàries”.

La Candidatura d’Unitat Popular de Vilafranca ha presentat aquesta setmana un plec d’al·legacions a la proposta d’Ordenances Fiscals que van aprovar-se inicialment el darrer mes d’octubre al ple municipal. Les seves propostes estan pensades per “tendir cap a una fiscalitat més justa, ambiental i solidària” i van en consonància amb les que la candidatura va presentar el mes d’octubre.

Entre les al·legacions, destaquen propostes de bonificacions a la taxa de residus, recuperant antigues idees i incorporant-ne de noves, com la bonificació de l’obertura d’activitats a les botigues d’artesans i de reparacions d’objectes, a establiments amb productes de proximitat i amb productes sense gluten i altres tipus d’al·lergògens. Pel que fa a l’IBI, proposen bonificar-lo als habitatges eficients, segons classificació energètica.

D’altra banda, la candidatura proposa bonificacions en els serveis derivats d’utilitzar Cal Bolet i l’Auditori a les entitats sense ànim de lucre, i bonificar la taxa d’obres a aquelles entitats sense ànim de lucre que desenvolupin obres a la seva seu social sempre i quan sigui de lloguer.
Per la CUP, “l’acceptació de les seves propostes en forma d’al·legacions permetria ajudar els que més ho necessiten”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: