Diumenge, 5 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP de Vilafranca presenta al·legacions a les ordenances fiscals

La CUP de Vilafranca presenta al·legacions a les ordenances fiscals “per fer-les més justes, ambientals i solidàries”.

La Candidatura d’Unitat Popular de Vilafranca ha presentat aquesta setmana un plec d’al·legacions a la proposta d’Ordenances Fiscals que van aprovar-se inicialment el darrer mes d’octubre al ple municipal. Les seves propostes estan pensades per “tendir cap a una fiscalitat més justa, ambiental i solidària” i van en consonància amb les que la candidatura va presentar el mes d’octubre.

Entre les al·legacions, destaquen propostes de bonificacions a la taxa de residus, recuperant antigues idees i incorporant-ne de noves, com la bonificació de l’obertura d’activitats a les botigues d’artesans i de reparacions d’objectes, a establiments amb productes de proximitat i amb productes sense gluten i altres tipus d’al·lergògens. Pel que fa a l’IBI, proposen bonificar-lo als habitatges eficients, segons classificació energètica.

D’altra banda, la candidatura proposa bonificacions en els serveis derivats d’utilitzar Cal Bolet i l’Auditori a les entitats sense ànim de lucre, i bonificar la taxa d’obres a aquelles entitats sense ànim de lucre que desenvolupin obres a la seva seu social sempre i quan sigui de lloguer.
Per la CUP, “l’acceptació de les seves propostes en forma d’al·legacions permetria ajudar els que més ho necessiten”.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: