Dimecres, 22 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Creu Roja recull més de 1.900 joguines en la campanya d’aquest 2016 de Cap Infant sense joguina

La campanya d’aquest 2016 ha permès fer arribar joguines a més de 600 infants.

Creu Roja a l’Alt Penedès vol agrair molt sincerament a totes les persones anònimes, a l’IES Alt Penedès i IES Eugeni d’Ors, i als més de 40 punts de recollida (escoles, entitats, establiments, associacions) d’arreu de la comarca, les seves iniciatives i a la seva col·laboració desinteressada. En la campanya d’enguany s’han recollit més de 1900 joguines noves que s’han pogut repartir un any més a la Campanya de Joguines 2016: “Cap Infant sense joguina” que Creu Roja a l’Alt Penedès ha dut a terme en aquestes festes de Nadal.
En aquesta edició s’ha pogut arribar a 660 infants de la comarca, gràcies a la participació de tots aquests voluntaris es pot continuar ajudant a aquells que més ho necessiten, en aquesta ocasió a un dels sectors amb més risc d’exclusió social, els infants, i contribuir a que la societat es converteixi en un exemple de solidaritat i cooperació. Creu Roja també vol agrair l’esforç i el compromís de tots els voluntaris i voluntàries de l’assemblea de Creu Roja a l’Alt Penedès que han dedicat moltes hores en fer possible que aquesta campanya sigues un èxit.
Des de Creu Roja remarquen que cal seguir treballant per continuar sensibilitzant a la població en la importància d’apostar per la joguina nova i educativa, i en el compromís d’implicar al màxim teixit social, cultural i educatiu, en campanyes com “Cap infant sense joguina”, per arribar al màxim d’infants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: