Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Coral Transports & Stocks ha inaugurat les noves instal·lacions de Sant Cugat Sesgarrigues

L’empresa Coral Transports & Stocks ha inaugurat les noves instal·lacions de Sant Cugat Sesgarrigues amb la logística sensible, coma gran aposta.

La posada en marxa de les noves instal·lacions de Sant Cugat Sesgarrigues fan de Coral Transports & Stocks una companyia d’alta especialització en el transport i emmagatzematge de mercaderies exigents i en la gestió d’estocs de productes químics.

Des d’ara Coral Transports & Stocks es singularitza com una de les companyies de logística sensible més importants de Catalunya i es col·loca entre les de major referència a Europa.

Aquest dilluns, l’acte de presentació de les noves instal·lacions, contigües al polígon industrial de Sant Pere Molanta, ha comptat amb la presència del conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, així com de l’alcaldessa de Sant Cugat Sesgarrigues, l’alcalde de La Granada del Penedès i l’alcaldessa de Sant Sadurní d’Anoia i alhora diputada. Amb ells, s’hi han aplegat altres representants polítics i institucionals de la comarca.

El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, remarca que la col·laboració entre empreses i el treball en la millora de la qualitat tecnològica per afavorir l’exportació han estat claus pel creixement de l’economia catalana.

El nou equipament afegeix 33.000 m2 al potencial de gestió logística de la companyia, que es sumen als 22.000 m2 que també disposa al terme veí de La Granada.

Per l’alcaldessa de Sant Cugat, Montse Albet, la ampliació és important pels llocs de treball que ofereix al municipi i al Penedès, però també destaca els valors de l’empresa.

Creada l’any 1995, Coral Transports & Stocks és una empresa familiar que compta amb una plantilla de 104 treballadors, després que hagi doblat el nombre d’efectius en els darrers cinc anys. Els projectes de la companyia passen per un increment progressiu de l’equip en els propers exercicis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: