Divendres, 31 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La consellera Neus Munté ha presidit l’acte de colenda del centenari de la Inglada Via

La consellera de Presidència i l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyats d’altres autoritats, han presidit l’acte de cloenda de les celebracions dels 100 anys d’història de la residència.

L’acte ha tingut lloc aquest dilluns a la tarda a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca. L’acte l’iniciava el president de la Fundació Pinnae, propietària de la residència. Martí Solé Bordes assenyalava la doble celebració del mateix acte, perquè a més es presentava el calendari social de Mas Albornà, amb la qual cosa s’ha sumat sinèrgies entre les dues entitats, una que es dedica a la acollida de gent gran i que ha celebrat el centenari i l’altra que ofereix oportunitats d’integració a persones amb discapacitat i trastorn mental i que celebra el desè calendari social.

Tot seguit la directora de la residència, Marga Padullés, va oferir un resum dels principals actes que han configurat el centenari, entre d’altres amb la renovació de la imatge gràfica.

D’altra banda l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, va destacar la importància de la celebració d’una entitat que va néixer a Vilafranca el 1916. Regull va remarcar que a vegades el dia a dia ens impedeix copsar les millores aconseguides al llarg dels anys, indicant com la societat del benestar ha garanteix la qualitat de vida.

I tot seguit va ser el torn de la presentació del calendari social que ha promogut Inglada Via i Mas Albornà amb la gent gran com a tema transversal.

 

El gerent de la Fundació Mas Albornà, Xavier Cartanyà, remarca que l’objectiu ha estat mostrar la vitalitat de la gent gran.

El calendari compta, com cada any, amb la participació de personatges famosos junt amb els usuaris de Mas Albornà. En aquest cas hi podem veure entre d’altres al divulgador cinetífic, Eduard Punset, o al perruquer Lluís Llongueras.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: