Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El conseller d’Empresa i Coneixement elogia el Centre d’Interpretació de l’Aigua de Torrelavit

El conseller d’Empresa i Coneixement elogia el Centre d’Interpretació de l’Aigua de Torrelavit

El conseller Jordi Baiget, que ha visitat aquest 28 de desembre Torrelavit, considera que el Centre d’Interpretació de l’Aigua complementa l’oferta d’enoturisme del municipi.

El nou Centre d’Interpretació de l’Aigua i la potenciació dels molins paperers del municipi han estat els temes principals que s’han tractat aquest 28 de desembre, en la visita que el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, ha fet al municipi de Torrelavit.
L’alcalde Ramon Riera ha mostrat al conseller Baiget el Centre d’Interpretació de l’Aigua que ha obert les portes just fa uns mesos i que és el nou actiu turístic del municipi. Riera ha explicat que el Centre pretén donar valor i mostrar la importància del riu i l’aigua al Penedès a través d’un recorregut amè, amb imatges i audiovisuals. Al mateix temps, l’alcalde ha explicat que amb aquest nou equipament turístic es pretén que Torrelavit rebi més visitants i alhora, es generi més dinamització econòmica i ocupació comerços, cellers i restaurants del poble.
El conseller Baiget ha declarat que la potenciació d’actius com el Centre d’Interpretació de l’Aigua o el camí del Riu són molt interessants perquè formen part del patrimoni històric del Penedès i a més es complementen amb l’enoturisme.
Ramon Riera també ha explicat al conseller que Torrelavit compta amb dotze molins paperers i molts d’ells no tenen actualment activitat econòmica. Per tal de generar més ocupació i alhora, mantenir equilibrat els entorns del riu, es pretén potenciar aquests molins i dinamitzar-los per tal de reconvertir-los ja sigui en turisme rural o en d’altres indústries.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: