Dissabte, 6 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Consell de la Festa Major rep el premi BEST 2016, atorgat per l’Agrupació de Bestiari Festiu

El Consell de la Festa Major rep el premi BEST 2016, atorgat per l’Agrupació de Bestiari Festiu

S’ha valorat la singularitat del model organitzatiu de la festa major vilafranquina, ressaltant la implicació de la població i del teixit associatiu.

L’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, en col·laboració amb la Generalitat i la Diputació de Barcelona, convoca els premis BEST al reconeixement a la societat pel foment dels valors de la cultura popular i tradicional catalana. El nom dels guanyadors es va saber durant la darrera gala Festivitas Bestiarum que es feia a Badalona i aquesta setmana, els vicepresidents de l’entitat, Mateu Tres i Jaume Múria, han fet entrega del guardó als regidors Raimon Gusi i Aureli Ruiz, i la portaveu del Consell de la Festa Major de Vilafranca Imma Pulido.
El jurat dels premis BEST va valorar la singularitat del model organitzatiu de la festa major vilafranquina, ressaltant la implicació de la població i del teixit associatiu. Mateu Tres és vicepresident executiu de l’Agrupació de Bestiari Festiu i Popular de Catalunya.
L’Agrupació ha concedit el premi BEST 2016 en la categoria d’entitat o associació al Consell de la Festa Major de Vilafranca, en reconeixement a la capacitat d’organització d’una ciutat i de tot el teixit associatiu cultural, que ha esdevingut modèlica, exemplar i única a Catalunya, que vetlla per al compliment i l’assessorament en el Protocol de Festa Major i en promou l’estudi i la difusió dels elements del patrimoni festiu.
En nom del Consell de la Festa Major, Imma Pulido ha agraït el guardó, perquè és evident que des del Consell es fa una tasca que queda diluïda, volgudament silenciosa, però agraïm molt el reconeixement.
Per la seva part, el regidor de Cultura, Raimon Gusi, ha assenyalat que aquest és un premi col·lectiu i afegia un reconeixement per a les persones que formen part del Consell de la Festa Major que treballen de valent, vetllant per el lluïment i identitat de la festa.
Finalment, el regidor Aureli Ruiz, reiterava l’agraïment a l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya pel reconeixement a l’esforç per preservar i cuidar la festa que fan persones, vinculades o no a la festa, que reben l’encàrrec de l’Ajuntament per organitzar-la.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: