Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal ha aprovat un pressupost pel 2017 reforçant partides socials

El punt més destacat del Ple ordinari celebrat aquest dijous al Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha estat l’aprovació del pressupost per l’any vinent.

Un pressupost que serà de 7 milions 494 mil euros, lleugerament superior a de l’any anterior, i en el que es reforcen les partides de caràcter social, a les que es destinen 2 milions 300 mil euros. I dins d’aquest apartat destaca l’increment de les beques menjador, augmentant la partida i incrementant en 100 beneficiaris més que al 2016.

El president del Consell Comarcal, Francesc Olivella, remarca que hi ha una continuïtat en les polítiques dels darrers anys.

Olivella assenyala que tot i que es comença a percebre una millora en l’activitat econòmica no es pot reduir encara les partides socials.

El pressupost del Consell Comarcal es va aprovar amb els vots a favor dels grups de govern, de CiU i PSC i també el vot favorable del conseller del PP. Es van abstenir els grups d’ERC i de l’Entesa, mentre que la CUP hi va votar en contra. D’altra banda a l’inici de la sessió plenària va prendre  possessió del càrrec la consellera comarcal Laia Santís, de la CUP que substitueix la consellera Carlota Carbó.

Finalment al Ple es va debatre també una moció d’urgència que reclama que als jutjats de Vilafranca hi hagi la presència d’un fiscal, moció que es va aprovar per unanimitat.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: