Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Comissió d’Urbanisme de Barcelona aprova l’ampliació de les Caves Vilarnau de Sant Sadurní

La Comissió d’Urbanisme de Barcelona aprova l’ampliació de les Caves Vilarnau de Sant Sadurní

El projecte se centra en un espai de 125 m2 per acollir cates i presentacions de caves, que se situaria adjacent a les construccions ja existents.

La Comissió territorial d’urbanisme de Barcelona ha aprovat definitivament avui dijous el projecte d’ampliació de les Caves Vilarnau de Sant Sadurní d’Anoia amb un espai de 125 m2 per acollir cates i presentacions de caves.
La finca on es desenvolupa l’activitat agrícola del celler té una superfície de 15,33 hectàrees, es troba al nord-est del municipi i compta amb un celler de criança i bodega d’elaboració de cava. Les edificacions ocupen 6.808 m2 i s’hi accedeix per un camí particular que enllaça amb la carretera BV-2247.
El projecte preveu construir una nova edificació adossada a l’existent, de forma rectangular i 3,58 metres d’alçada, amb estructura prefabricada de formigó, revestiment de fusta i coberta plana.
La Comissió ha valorat la integració d’aquest nou element en el conjunt existent, mantenint els colors i els acabats. L’ampliació, a més, és de petites dimensions i no comportarà cap impacte ambiental o paisatgístic addicional en l’entorn.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: