Dijous, 27 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els comerciants de la Plaça de la Constitució organitzen diverses activitats per Nadal

Organitzen tallers i el sorteig d’una panera valorada en 1.000 € entre els clients que realitzin compres aquestes festes als comerços adherits.

Per fer més agradable les compres nadalenques, enguany els comerciants de la Plaça de la Constitució han preparat diferents accions, com per exemple el sorteig d’una panera de Nadal valorada en més de 1.000 euros en regals. Així, tots els clients i clientes rebran butlletes de participació per al sorteig, al fer les seves compres als 26 comerços de la plaça.
La campanya començarà el proper dilluns 5 de desembre, i la panera estarà exposada a la botiga Level Store. El sorteig es celebrarà el 2 de gener de 2017, en combinació amb les 4 últimes xifres del sorteig de la ONCE.ç
Així mateix els comerços de la Plaça de la Constitució obriran els festius 6, 8 i 18 de desembre; i tots tindran decoració nadalenca per donar més ambient al carrer.
D’altra banda, per el diumenge 18 de desembre han preparat un taller de tions adreçat a infants i famílies que es farà de 6 de la tarda a 8 del vespre. També hi haurà un taller de Reis, el dimecres 4 de gener, en el mateix horari de 6 de la tarda a 8 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: