Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Club Atletisme Vilafranca organitza la cursa de Sant Silvestre per el darrer dia de l’any

Serà la tercera d’aquesta cursa, que transcorre pels carrers dels barris de La Girada i el Centre, i que s’iniciarà a 2/4 de 6 de la tarda per tal d’acomiadar l’any corrent.

El Club Altletisme Vilafranca, un any més, organitza la cursa de Sant Silvestre per tal de poder acomiadar l’any corrent pels carrers de Vilafranca.
La Sant Silvestre vilafranquina és una cursa ràpida de 5Km que transcorre pels carrers del barri de La Girada i del centre, la tarda del 31 de desembre. Les activitats s’iniciaran a 2/4 de 6 de la tarda. Enguany, incorpora la novetat de poder crear equips amb els amics, parents o companys de club perquè es vol és potenciar l’aire festiu que caracteritza aquest tipus de curses. Per aquest motiu, una altra novetat és que els tres primers classificats masculins i femenins obtindran una panera nadalenca i els guanyadors també un sopar.
Aquesta cursa, des de la primera edició també té en compte a la canalla i per això s’organitzen dues curses infantils (de 6 a 12 anys) abans de l’absoluta. I en col·laboració amb la Creu Roja de l’Alt Penedès aquest any hi haurà un punt de recollida de joguines noves, perquè cap infant es quedi sense joguina per Nadal.
Les inscripcions i tota la informació la podeu trobar a a la web del Club Atletisme Vilafranca www.cavilafranca.com.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: