Dimecres, 22 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Clotes rep per tercer any al Patge Raimon a l’Escorxador

Continuant amb la seva ruta per els barris de Vilafranca, divendres dia 30 el patge Raimon arribava a Les Clotes, i per tercer any ho feia a les dependències de l’Escorxador.

Des de l’Associació de Veïns comenten que van decidir aprofitar aquest equipament del barri, un xic més cèntric i acollidor que la seva seu, per fer aquest acte amb el patge Raimon. El president de l’Associació de Veïns, Patro Recober, comentava que oferien també la possibilitat de fer un taller per els més petits.
Com en la resta de visites del patge, en aquesta ocasió a l’Escorxador hi era també present la campanya regala igualtat, amb els díptics i el joc que han fet per a l’ocasió.
El patge ha visitat el barri del Centre aquest dissabte, darrer dia del 2016; i començarà l’any recollint cartes els dies 2 i 3 de gener a Cal Bolet en horari de tarda. La recollida de cartes la finalitzarà el dimecres dia 4 de gener al barri de Sant Julià, al local de la Plaça de la Sardana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: