Dissabte, 4 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cinquè calendari dels productes de la terra del Penedès se centra en els postres

“Els nostres productes de la terra al plat” és el títol del calendari que enguany se centra en els postres i que presenta 12 propostes amb el prèssec d’Ordal, les catànies o els cava com a ingredients

La Xarxa de productes de la Terra, amb el Consell Comarcal el Gremi Comarcal d’Hosteleria i Turisme de l’Alt Penedès i l’Associació de Productors Artesans Agroalimentaris de l’Alt Penedès han presentat una nova edició del calendari “Els nostres productes de la terra al plat”. Com explica la consellera comarcal de Productes de la Terra , Susanna Mèrida, és un calendari per posar en valor els productes autòctons de la comarca, i la mateixa comarca. Donar a conèixer uns productes de cada nostra, però també com aprofitar-los a la cuina. A més, en aquesta ocasió hi ha hagut una major implicació dels restaurants participants.
En aquesta edició del 2017 els plats que es presenten són postres, però és una proposta que cada any vol ser diferent.
Són 12 propostes de postres, una per cada més de l’any i amb diferent productes del Penedès com a elements centrals. Del préssec d’Ordal, a les catànies, els carquinyolis, el raïm i el cava.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: