Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cerdanyola és el flamant campió de la segona edició del Torneig de Nadal infantil

Els del Vallès Occidental van sorprendre el Santa Coloma, que sobre el paper semblava el favorit, imposant-se per 64-72 després d’un vibrant enfrontament.

En el primer quart ja es va veure que el Cerdanyola no anava de comparsa i que si havia arribat a la final era per mèrits propis. Amb David Joaquín i Eric Sánchez en plan estelar, els verds es van escapar en el marcador fins el 14-24. El Santa Coloma no es va rendir, però molta part dels seus esforços van acabar topant en l’entramat defensiu cerdanyolí. De fet, a la mitja part s’hi va arribar amb un explícit 28-38 que començava a donar el rol de favortits als verds.

En el tercer quart es va viure un canvi d’escenari i el Santa Coloma va millorar molt els seus percentatges. D’aquesta manera, els vermells es van anar acostant, però sense arribar a empatar o a capgirar el marcador (46-48). La llei del bàsquet és inexorable i ja se sap que quan un equip no acaba de remuntar ho acaba pagant i ahir això va tornar a passar.

En el darrer parcial, el Cerdanyola va tornar a apretar en defensa i amb un David Joaquín pletòric en les tasques de pivot va escapar-se de nou a l’electrònic. Els últims esforços del Santa Coloma no van servir de res i al final el Cerdanyola es va emportar a casa la copa de guanyador.

A més de Santa Coloma i Cerdanyola, el Minguella de Badalona va acabar en tercer lloc, mentre que el Casal ho va fer en el sisè. Després de l’èxit d’aquesta segona edició del Torneig tot sembla indicar que l’any que ve hi haurà repetició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: