Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Va de Castells acomiada la temporada amb un debat amb les 7 colles de gamma extra

Els cap de colla de les 7 colles que han fet castells de gamma extra aquest 2016 han fet balanç al llarg d’una hora en un debat conduit per Pep Ribes. El programa s’emet dijous a les 3 de la tarda.

La temporada castellera del 2016 ja s’ha acabat, i per tal de fer-ne un bon resum i treure’n conclusions, des de Penedès Televisió han organitzat un debat amb la participació dels caps de colla de les 7 formacions que enguany han fet castells de gamma extra. Pep Ribes, director del Va de Castells, introduïa així el programa, tot recordant que un cop més parlem aquest 2016 de la millor temporada de la història.
De fet amb les primeres xifres que es donaven només començar el programa ja s’intuïa que aquest 2016 ha estat un any excel·lent a l’hora de parlar de castells. S’han dut a plaça 339 castells de 9, 27 més dels que es van fer el 2015; i s’han fet 127 castells de gamma extra, dels quals més d’un centenar s’han descarregat.
El debat, d’una hora de durada, ha comptat amb la presència de Toni Bach, cap de colla dels Castellers de Vilafranca; Manel Urbano, de la colla Vella dels Xiquets de Valls; Nani Matas, en representació del cap de colla dels Minyons de Terrassa; Aleix Borda, cap de colla de la Jove Xiquets de Tarragona, Jaume Galofré de la Joves Xiquets de Valls; Pau Camprovín, dels Castellers de Sants; i Mia Castellví, dels Capgrossos de Mataró.
2016-12-07-a
El programa s’emet demà dijous, dia 8 de desembre, a les 3 de la tarda en primera emissió. Després es repeteix el mateix dijous a les 7 de la tarda i a les 11 de la nit. Divendres dia 9 es podrà veure a les 11 del matí; i dissabte a la 1 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: