Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal inicia amb un triomf convincent la seva participació en el Torneig de Nadal

En el partit que aquest dimarts tancava la primera jornada de competició, els casalistes van derrotar amb relativa comoditat el Vendrell per 72-61 després d’un enfrontament amb dues cares.

En el primer quart, el Vendrell va sortir més concentrat a la pista i amb un Abel Juncosa pletòric tant en defensa com en atac va aconseguir un avantatge sòlid en el marcador (13-19). El Casal va tardar en carregar les piles, però quan ho va fer, el duel es va començar a equilibrar de la mà de la direcció del base Guillem Domínguez i de l’explosivitat d’Oriol Montané. Així, al finalitzar el periode el marcador havia girat 180 graus (34-32).

 

Un dels moments claus de l’enfrontament va arribar en el tercer quart. Un triple estratosfèric de Guillem Domínguez va situar el 41-34 a l’electrònic i, a partir d’aquí, el Casal va ser superior al Vendrell. De fet, els casalistes ja no van tornar a cedir el control del marcador en cap altre moment i  es va entrar en el darrer quart de partit amb una diferència gairebé inexpugnable a favor dels de Pau Fuentes (60-49).

 

El Vendrell ho va intentar, però el Casal, ben posicionat a la pista, va mantenir el seu nivell de joc i va acabar completant un plàcid 72-61 que va fer justícia als mèrits d’uns i dels altres. El Torneig serà exigent pel Casal, però l’equip té base per a intentar grans coses.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: