Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CaixaBank estrena a Vilafranca un nou concepte d’oficina que fomenta proximitat amb els clients

CaixaBank ha obert al centre de Vilafranca un nou concepte d’oficina que desenvolupa un model de relació amb els seus clients que fomenta la innovació, la transparència i la proximitat.

La nova oficina, denominada A Vilafranca i situada a la Plaça Sant Joan, confirma l’aposta de l’entitat per la comarca i és la vintena d’aquestes característiques que s’obre a Espanya.

La inauguració es va fer aquest dimarts al vespre per part del director de l’oficia, Jordi Sabe, que va presentar el seu equip de 22 treballadors, i amb representació del regidor de promoció econòmica, Joan Manel Montfort, que va destacar l’aposta que fa l’entitat d’estalvi amb Vilafranca.

Per altra banda el director territorial de CaixaBank a Barcelona, Jordi Nicolau, va apuntar que l’oficina pretén donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i d’aproximar-se al món del comerç, buscant millorar l’experiència de compra del client dins l’oficina.

Una oficina històrica la de la Plaça Sant Joan, que data del 1925.

L’estètica de l’oficina és completament diferent a la convencional, de la mateixa manera que també canvia la relació entre els treballadors i els clients.

La nova oficina, que gestiona uns 14.000 clients, obre portes 12 hores ininterrompudes, de 8 del matí a les 8 del vespre.

En aquest nou model d’oficina es potencia l’atenció personal i la gestió de l’autoservei. S’acompanya al client en l´ús dels caixers d´última generació situats a l’oficina.

També gràcies a la innovadora i dinàmica distribució d’espais i a la mobilitat dels treballadors dins de l’oficina són els mateixos clients els qui decideixen on volen ser atesos.

El disseny de l’oficina s’ha realitzat sobre la base de les conclusions de diversos test amb clients, empleats i persones no clients que van aportar les seves opinions sobre com volien que anés l’oficina del futur.

D’altra banda en aquests moments CaixaBanl està renovant l’oficina de la rambla de Nostra Senyora que obrirà com un espai dedicat específicament al món de l’empresa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: