Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CAADomèstics de la Mancomunitat ha tret ha passejar part dels seus gossos a Vilafranca

Aquest divendres al matí s’ha pogut veure un grup de persones passejant gossos per el centre de Vilafranca, que duien uns cartells que deien busco família d’acollida.

Eren voluntaris del Centre d’Acollida d’Animals Domèstics de la Mancomunitat Penedès Garraf que passejaven aquests gossos amb la voluntat també de fer-se veure a Vilafranca. .
Força gent se’ls va acostar per tal de preguntar, i aprofitaven per comentar-los-hi que a banda dels que mostraven en aquesta passejada, al Centre d’Acollida ni havia molts més. I els animaven a anar-hi.
Anna Martí,cap de servei del CAAD, explica que els tràmits a fer son molt senzills, i que adoptar al CAAD garanteix endur-se cap a casa un animal que ha estat revisat a nivell sanitari i censat.
Aquesta acció s’emmarca dins de les campanyes que fa el Centre d’Acollida D’Animals Domèstics de la Mancomunitat per tal de mirar de trobar una llar d’acollida per els molts animals que té acollits a les seves instal·lacions, que malgrat les millores que s’hi ha fet darrerament, es troben força saturades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: