Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Biblioteca de Sant Sadurní i el CNL renoven l’acord de col·laboració

La biblioteca col·labora amb el programa de Voluntariat per la Llengua des de l’any 2012 i aquesta és la segona vegada que es renova l’acord entre les dues parts.

L’objectiu de l’acord és seguir treballant conjuntament per promocionar el programa a Sant Sadurní promovent la participació de les persones vinculades a la biblioteca i organitzant actes que difonguin la cultura catalana, dirigits a les persones que participen en el voluntariat, l’alumnat dels cursos de català i la població en general. L’acord també estableix que la biblioteca és un punt d’inscripció de parelles lingüístiques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: