Dissabte, 13 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Alumnes de La Pau de Sant Sadurní lliuren cartes solidàries i arbres de Nadal a l’Ajuntament

Alumnes de La Pau de Sant Sadurní lliuren cartes solidàries i arbres de Nadal a l’Ajuntament

Els alumnes han fet arribar les cartes i els arbres de Nadal a l’alcaldessa. Des de l’Ajuntament es faran arribar als patges reials el proper dia 1 de gener.

Representants dels alumnes des de P3 fins a 6è de l’Escola La Pau van anar divendres passat a l’Ajuntament a fer lliurament dels arbres de Nadal Solidaris que van elaborar ells mateixos, en una iniciativa de l’Ampa de l’escola, així com de les més de 200 cartes que els nens i nenes van fer a nom dels infants refugiats, per tal que des de l’Ajuntament es lliurin als patges reials el dia 1 de gener.
L’alcaldessa els va rebre a la sala de plens i els va felicitar per la iniciativa. Els arbres decoraran la recollida de cartes dels patges i, de moment, els passadissos de l’Ajuntament i el despatx de la mateixa alcaldessa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: