Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Vilafranca participa en un pla pilot de la Diputació que impulsa polítiques d’igualtat LGTBI

Vilafranca participa en un pla pilot de la Diputació que impulsa polítiques d’igualtat LGTBI

Nou municipis entre els quals hi ha Vilafranca participa en aquest pla pilot per impulsar el disseny i aplicació de polítiques locals d’igualtat per raó d’orientació sexual i identitat de gènere.

El diputat d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, Antoni Garcia, ha presentat aquesta setmana, a l’edifici Migjorn del Recinte Mundet, la “Guia per a l’elaboració de Plans Locals d’Igualtat LGTBI”, davant del grup de treball del Pla Tipus LGTBI integrat per nou municipis, que es va engegar fa uns mesos com a projecte pilot. Els municipis són Berga, Osona, l’Hospitalet de Llobregat, Ripollet, Sabadell, Santa Coloma de Gramenet, Terrassa, Vic i Vilafranca.
En el context d’aprovació de la Llei 11/2014, l’Oficina de les Dones i LGTBI de la Diputació ha decidit impulsar un projecte d’elaboració d’un Pla Tipus per a l’aplicació i desplegament local de la Llei, amb la finalitat de promoure el disseny i la implementació de polítiques locals d’igualtat per raó d’orientació sexual i identitat de gènere.
La Diputació, amb l’objectiu d’aglutinar i sistematitzar alguns dels coneixements i experiències prèvies existents al territori català, ha impulsat un projecte pilot a nou municipis, que han participat en un grup de treball del Pla tipus LGTBI. A més dels municipis implicats, també hi han participat entitats LGTBI amb ressò local, autonòmic i estatal, i la Generalitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: