Dimecres, 6 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca buscarà donar la sorpresa al camp del Peralada

Els gironins han guanyat els 7 partits jugats com a locals, a casa s’han mostrat intractables

El Vilafranca de futbol jugarà aquest diumenge a les 5 de la tarda al camp del Peralada, líder de la categoria. L’equip gironí està vivint una temporada espectacular. Aquesta temporada s’ha convertit en filial del Girona, de la segona divisió A, amb tot el que això li representa sobre el camp. El Peralada s’ha fet molt fort al camp de la comarca de l’Alt Empordà, on ha guanyat els 7 partits jugats com a local. A Segona Catalana els dos equips del Penedès jugaran dissabte a les 5 de la tarda com a locals, l’Atlètic Vilafranca rep a l’Atlètic Prat i el Moja al Marianao Poble. A Tercera Catalana, dissabte a 2/4 de 6 de la tarda tenim un derbi clau pels dos equips, Sant Cugat Sesgarrigues-Riudebitlles. Diumenge a les 12 del migdia la resta. Martinenca-Anoia, Hortonenc-La Múnia i Begues-Molanta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: