Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VeC organitza un debat participatiu per valorar els 500 dies de presència a l’Ajuntament

A mitjans del 2014 s’inicià el procés de confluència al voltant primer de Guanyem Vilafranca, per passar tot seguit a configurar el projecte de Vilafranca en Comú.

Un punt d’inflexió el van suposar les eleccions municipals del maig del 2015 i l’assoliment de dos representants al consistori. Aquest fet ha comportat que els darrers mesos l’activitat social i política de Vilafranca en Comú hagi pivotat en gran part al voltant de les tasques d’aquesta política municipal.
Han passat doncs els primers cinc-cents dies treballant per unes
polítiques públiques locals d’una manera diferent, prioritzant les línies socials i alternatives, la defensa dels interessos d’àmplies majories de la població, donant veu pública als sectors que habitualment no la tenen i fomentant la participació i la presa de decisions de forma compartida.
Ara han cregut oportú fer una reflexió sobre aquests cinc-cents dies, les coses que s’han fet, les que no s’han pogut fer, les que s’han quedat a mitges… I al mateix temps és moment també de dissenyar unes línies de treball per a un futur a curt i mitjà termini, i preparar les accions a dur a terme de cara els propers mesos.
Per això des de Vilafranca en Comú s’ha organitzat un debat participatiu aquest proper dissabte 3 de desembre, de les 10 fins a les 2 del migdia a l’Escorxador. La intenció és fer balanç i plantejar propostes de futur.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: