Dijous, 23 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Trau i Lluís Gavaldà han acostat els grans clàssics del rock al públic familiar a Vilafranca

El concert previst per la tarda es va haver de suspendre per problemes tècnics de la sala.

La banda de Sant Boi i el vocalista dels Pets aposten a ‘Jugant amb els clàssics’ per recuperar grans temes dels Beatles, els Rolling Stones, els Kinks, Beach Boys, The Who o Bob Dylan i versionar-los. En un format de concert familiar, ofereixen aquestes temes amb la voluntat de fer pedagogia musical tot gaudint dels seus referents com a músics sobre l’escenari.

Ja porten 15 concerts amb aquesta proposta, no només dedicats al públic familiar.

Tot i que la canalla sol ser un públic difícil, la resposta que obtenen és molt bona, tant per part dels petits com per part dels grans. Trau i Lluís Gavaldà són grans músics però també grans melòmans i saben transmetre la passió que els desperten temes com ‘Taxman’ o ‘God only knows’ als nous públics.

Entre els temes que van sonar aquest diumenge al migdia a l’Auditori hi havia aquest ‘Romanço de fill de vídua’ de Bob Dylan versionat per Els tres tambors.

 

El concert va acabar amb un parell de temes d’Els Pets i l’Auditori en peu per ballar-los.

Trau i Lluís Gavaldà havien de fer doblet aquest diumenge per presentar a la tarda el primer disc de la banda de Sant Boi, ‘Déu vos guard’. Però la intensa pluja ja va provocar problemes al concert del matí, amb una gotera que afectava l’escenari, i el concert de la tarda es va haver de suspendre.

Des del Servei de Cultura retornaran els diners de les entrades a les persones que les havien comprat perquè, en principi, no hi ha la possibilitat d’ajornar el concert.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: