Dijous, 28 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torres acull la tercera jornada solidària amb el lema ‘Implica’T amb La Marató de TV3’

Cellers Torres, a través de la seva fundació, participa per tercer any consecutiu amb La Marató de TV3, amb la celebració d’una jornada solidària el 20 de novembre, d’11 del matí a 7 de la tarda.

Durant tot el dia, el Centre de Visites de Torres a Pacs del Penedès oferirà un ampli ventall d’activitats per a tots els públics, música en directe, vins, gastronomia, sorteig de premis i altres sorpreses gràcies a la col·laboració de prop de 50 empreses i entitats. La recaptació anirà destinada íntegrament a La Marató de TV3, que enguany està dedicada a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.
La jornada, amb el lema ‘Implica’T amb La Marató de TV3’, començarà a les 11 del matí amb l’actuació de les colles castelleres i de falcons. A més de la degustació de vins i les propostes culinàries al llarg de tot el dia, els visitants podran participar en un seguit d’activitats programades, que inclouen tallers infantils, maridatges de formatges, pernil i sushi, un dinar popular, un taller de cocteleria i una experiència culinària a cegues per posar a proves els sentits.
L’accés a les instal·lacions és gratuït. El preu de les activitat va dels 8 als 15 euros i és necessària reserva prèvia a través del web www.clubtorres.com.
A la jornada solidària de l’any passat, van assistir més de 750 persones i es van recaptar un total de 5.540 euros, que la Fundació Miguel Torres va complementar amb 3.000 euros addicionals per a la investigació de la diabetis i l’obesitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: