Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El SIAD i el Casal x la Igualtat atenen les dones des dels nous espais de la Plaça del Penedès

Pere Regull i el regidor de Serveis Socials van fer-hi una visita que ha servit també per fer una inauguració oficiosa d’aquests nous espais que des de l’agost acullen el SIAD en la setmana del 25N

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el tinent d’alcalde de l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Social, Ramon Zaballa, van visitar
aquest dimarts les instal·lacions del Servei d’Informació i Atenció a les
Dones i el Casal x la Igualtat, que es van traslladar fa uns mesos a les
dependències de la plaça del Penedès.
Durant la visita, van poder conèixer el nou espai on es desenvolupen tots els àmbits del servei, i mantenir una reunió amb les persones responsables de les diferents especialitats que s’hi treballen. Ester Serret, responsable dels SIAD, destaca que disposar de més espai i llocs diferenciats per poder atendre de manera més personalitzada és una millora molt important.
El SIAD ofereix informació i assessorament a les dones, molt especialment en casos de violència masclista. Serret remarca que l’atenció es fa en tot moment respectant la voluntat de la dona, i preservant al màxim la seva intimitat. Per tant recomana acostar-s’hi sense por.
La visita servia també per fer una inauguració oficial d’aquests nous espais, i com remarcava el regidor Ramon Zaballa s’aprofitava fer-ho en la setmana del 25N, el dia internacional contra la violència masclista.
Zaballa recordava que el dia 24 hi ha dos actes importants.
L’alcalde Pere Regull i el regidor Ramon Zaballa van voler felicitar el servei per l’excel·lent i necessària tasca que duen a terme, així com han fet una crida a fer molta pedagogia per poder fer aflorar els comportaments antisocial, sovint amagats, i intentar eradicar aquests actituds amb la implicació de la ciutadania.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: