Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha trobat a Martorell el cos d’una noia que podria ser la desapareguda a Sant Llorenç

Una brigada de treballadors de l’ajuntament de Martorell han trobat avui a dos quarts de 10 del matí el cos d’una noia a l’alçada del Camí de Pontarró, en el Pont de la Vila, sobre el riu Anoia.

Aquest riu, que desemboca al Llobregat a Martorell, és on estaven buscant la noia que dissabte va ser arrossegada per una riuada a Sant Llorenç d’Hortons, i tot fa pensar que és ella, encara que s’està pendent de la confirmació per part dels metges forenses.

Dissabte una parella es va veure sorpresa, mentre viatjava amb el seu vehicle, per la crescuda de la riera coneguda com la riera de Cal Francisquet a Sant Llorenç d’Hortons. El vehicle va quedar embarrancat en un punt i, posteriorment, els dos ocupants, un home de 19 anys i una dona de 20 anys van poder sortir pel seu propi peu. L’home, es troba sa i estalvi, mentre que la dona va ser arrossegada per l’aigua. Des de dissabte, s’han destinat molts mitjans a la recerca que s’ha estès des del punt on va quedar embarrancat el vehicle fins a la confluència amb el riu Anoia i també es va revisar la llera del riu Llobregat fins a la seva desembocadura al Prat de Llobregat. Aquest matí a quarts de 10 ha aparegut un cadàver al riu Anoia, al terme municipal de Martorell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: