Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sessió d’audiència pública a Santa Margarida i els Monjos per parlar de pressupostos

Sessió d’audiència pública a Santa Margarida i els Monjos per parlar de pressupostos

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos celebrarà el proper dimarts dia 8 de novembre una nova sessió d’audiència publica municipal.

La sessió, a la que assistiran els regidors de la corporació, abordarà la qüestió dels pressupostos municipals i està pensada per tal que les persones o col·lectius que hi assisteixin puguin plantejar dubtes o propostes en referència al projecte de pressupostos o altres qüestions d’abast municipal.
La trobada es durà a terme a les 7 de la tarda al saló de sessions de l’Ajuntament i l’entrada, a l’igual com en els plenaris municipals, és lliure per a tota la ciutadania que vulgui expressar opinions o suggeriments.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: