Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Santa Margarida i els Monjos acull una campanya sobre el consum responsable de roba

Santa Margarida i els Monjos acull una campanya sobre el consum responsable de roba

Aquest mes de novembre es fa una campanya sobre el consum responsable de roba a Santa Margarida i els Monjos, amb activitats per reflexionar sobre el sector, el nostre consum i les alternatives.

S’han programat una sèrie activitats tant diverses com una obra de teatre, amb l’espectacle “Quina Tela”, que farà reflexionar sobre les necessitats reals que ens duen a comprar roba, i sobre quin paper juga la roba a les nostres vides buscant alternatives al consum sense caure en culpabilitats. Aquesta peça de Xucrut Teatre es representarà el divendres 11 de novembre a les 8 del vespre a la sala d’actes de Masia Mas Catarro, és recomanada a partir dels 12 anys.
Es realitzarà un Taller-xerrada amb SETEM Catalunya amb el títol “Estirem del fil” per reflexionar sobre el sector tèxtil, les cadenes de producció, les deslocalitzacions i com ens afecta a nivell de drets laborals, mediambientalment, socialment, etc. En aquest cas serà el dimarts 15, a les 7 de la tarda, al Molí del Foix.
La següent activitat serà la projecció d’un documental “Les costures de la pell” creat per No Dust Film. Un documental que té la voluntat d’explorar la problemàtica de qui treballa en condicions de precarietat extrema i confinament al sud-est indi. L’espai per l’emprenedoria social acollirà aquesta projecció el dia 22 a partir de les 7 de la tarda.
Finalment, el diumenge dia 27es farà el Mercat d’intercanvi de roba, emmarcat dins la setmana de prevenció de residus. Entre les 11 del matí i la 1 del migdia a la plaça Pau Casals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: