Dimarts, 19 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La sala Jaume Palau acull una exposició fotogràfica col·lectiva de Gelida

La sala Jaume Palau acull una exposició fotogràfica col·lectiva de Gelida

La sala d’exposicions del barri de Sant Julià acollirà aquest recull de fotografies dels membres de l’associació Flash Gelida.

L’exposició s’inaugurarà divendres, a partir de les 7 de la tarda, a la sala d’exposicions Jaume Palau, al barri de Sant Julià de Vilafranca. “Col·lectiva Gelidenca” és una selecció d’obres realitzades al llarg del passat curs fotogràfic de la entitat Gelidenca, Flash Gelida. Una associació que va néixer el 15 de gener de 1994, a conseqüència de què des de feia molts anys l’Ajuntament convocava per la festa major un concurs fotogràfic, però sense cap entitat associativa que li fes suport ni assessorament. És per aquest motiu que un grup de gelidencs va decidir d’organitzar-se com a entitat per tal de continuar donant cobertura al concurs, consolidant-lo fins a l’actualitat.
L’exposició es podrà visitar des de l’11 i fins el 26 d’aquest mes de novembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: