Dijous, 11 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La pista de gel del Centre Vila s’inaugura divendres

Aquest divendres a dos quarts de sis de la tarda tindrà lloc la inauguració oficial i dissabte serà el primer dia d’obertura.

Estarà oberta fins al 3 de gener, escurçant una setmana respecte a altres anys per facilitar el muntatge dels paradistes del mercat el primer cap de setmana de l’any. Com a novetat, estarà decorada amb llums de Nadal.

L’al·licient principal de la campanya de Nadal de l’Associació de Comerciants i Professionals Centre Vila torna per tretzè any amb la voluntat de mantenir la xifra de patinadors de l’edició anterior, uns 14.000, i de servir com a revulsiu per dinamitzar l’activitat comercial al centre.

Al voltant de la pista de gel i en el marc de la campanya de Nadal hi haurà, com és habitual, diverses activitats. El 17 de desembre, coincidint amb el primer dia de la Fira del Gall, es faran les representacions dels quadres del Pessebre Vivent Parlat de Les Gunyoles amb la novetat que seran un dels elements per dinamitzar un nou itinerari que servirà per enllaçar el centre amb el parc de Sant Julià a través de l’anomenat “camí del vi”. Al carrer Oriol hi haurà parades d’artesans en el marc de la fira. Des del Centre Vila trobaven a faltar un enllaç més directe per afavorir el flux de visitants tant al centre com al recinte de la fira.

Des de l’Ajuntament de Vilafranca, el regidor de Promoció Econòmica Joan Manel Montfort ha reiterat el suport a la iniciativa del Centre Vila i ha agraït la comprensió dels comerciants per escurçar les setmanes de pista.

Altres activitats de la campanya seran el primer mannequin challenge, el dijous de la setmana que ve a dos quarts de vuit, un berenar solidari a benefici de la Fundació L’Espiga i la patinada nocturna, el divendres 23 de desembre, i la ja tradicional jornada de jocs esportius i inflables, el dimecres 4 de gener. A més, des de la plataforma de la targeta de fidelització Vilafranca Comerç, se sortejaran 500 euros en targetes regal de 50 euros cadascuna durant el mes de desembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: