Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La periodista Natza Farré demana prendre almenys consciència sobre el masclisme que ens envolta

La periodista i comunicadora Natza Farré denuncia a ‘Curs de feminisme per microones’ el masclisme encobert en tots els àmbits de la vida quotidiana.

Farré presentava aquest dimecres al vespre al cicle Paraules, en un acte organitzat pel Casal Popular i la llibreria L’Odissea, el seu llibre ‘Curs de feminisme per microones’. Ho feia acompanyada per l’actriu i directora artística de la Sala Flyhard Clara Cols, qui va fer la presentació del llibre.

La periodista i comunicadora Natza Farré denuncia a ‘Curs de feminisme per microones’ el masclisme encobert en tots els àmbits de la vida quotidiana.

 

L’autora creu que, almenys, hauríem de prendre consciència sobre el fet que vivim en un món masclista. Seria un bon començament per iniciar un canvi global: una “revolució feminista del segle XXI que ho canviarà tot, perquè també canviarà les dones”.

‘Curs de feminisme per microones’ és un llibre per a tota mena de lectors caracteritzat per la seva contundència i el seu sentit de l’humor, sovint en forma de sarcasme. El llibre ja va per la tercera edició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: